EN | HR

javascript
   
   
Neka vaše putovanje započne u Atlant travelu! Organiziramo putovanja u skladu s Vašim željama i mogućnostima - "tailor made" putovanja! Upoznajte mjesta koja ste oduvijek željeli posjetiti...mogućnosti su vam ograničene i ne znate kako isplanirati jedno takvo putovanje, želite putovati sami, s obitelji, s grupom prijatelja, želite li možda sami kreirati svoje putovanje... Ne veselimo se svi istim stvarima na odmoru. Jedni bi željeli šopingirati dok ne padnu s nogu, drugi uživati u prirodnim ljepotama, dok se neki vesele zabavi u atraktivnim klubovima od sumraka do zore... Možete li zamisliti da nekome kažete svoje želje kada je u pitanju godišnji odmor, ili samo potreba da, eto tek tako, negdje otputujete, i da vam taj netko isplanira putovanje iz snova? U našoj ponudi možete naći i programe putovanja, ljetovanja i zimovanja renomiranih tour-operatora. Svako Vaše putovanje neka započne u Atlant travelu!

Dubrovnik je grad-muzej. Njegove zidine, tvrđave, palače, crkve, spomenici trgovi i ulice, pučke svečanosti pričaju višestoljetnu priču o naraštajima Dubrovčana koji su brižno čuvali i njegovali povjereno im graditeljstvo i kulturno nasljeđe.
 
1 . PREGLED GRADA (licencirani vodič za engleski i hrvatski jezik)
a) Razgledanje grada u trajanju do 2 sata (Mjesto polaska: Pile-Ploče, max 2 muzeja)
b) Panorama i razgledanje grada u trajanju do 3 sata (Mjesto polaska: Pile-Ploče,Gruž,1gradski hotel, max 3 muzeja)
c) Razgledanje polovice gradskih zidina (Mjesto polaska :Pile-Ploče, može uključivati i Pomorski muzej)
d) Razgledanje zidina u cijeloj dužini, do 2 sata (Mjesto polaska: Pile-Ploče, može uključivati i Pomorski muzej)
e) Muzejska tura u trajanju do 3 sata (Mjesto polaska: Pile-Ploče, max 5 muzeja)
f) Razgledanje grada + pola zidina, u kontinuitetu, do 3 sata (Mjesto polaska.Pile-Ploče, max 4 muzeja)
g) Razgledanje grada + cijele zidine, u kontinuitetu, do 4 sata (Mjesto polaska:Pile-Ploče, max 4 muzeja)

TAILOR MADE Organiziramo putovanja u skladu s Vašim željama i mogućnostima - "tailor made" putovanja! Upoznajte mjesta koja ste oduvijek željeli posjetiti...mogućnosti su vam ograničene i ne znate kako isplanirati jedno takvo putovanje, želite putovati sami, s obitelji, s grupom prijatelja, želite li možda sami kreirati svoje putovanje... Ne veselimo se svi istim stvarima na odmoru. Jedni bi željeli šopingirati dok ne padnu s nogu, drugi uživati u prirodnim ljepotama, dok se neki vesele zabavi u atraktivnim klubovima od sumraka do zore... Možete li zamisliti da nekome kažete svoje želje kada je u pitanju godišnji odmor, ili samo potreba da, eto tek tako, negdje otputujete, i da vam taj netko isplanira putovanje iz snova? U našoj ponudi možete naći i programe putovanja, ljetovanja i zimovanja renomiranih tour-operatora. Svako Vaše putovanje neka započne u Atlant travelu!


ATLANT PUTNIČKA AGENCIJA d.o.o.
Dr. Ante Starčevića 24, 20 000 Dubrovnik
OIB: 94137914102; M.B. 1650815; ID kod: HR AB-20-090003813
Žiro-račun: 2484008-1101537873; IBAN HR 3624840081500155723

Radno vrijeme: PON-PET: 9.00-16.00

Kontakti:
T - +385 (20) 356144 / 145; F - +385 (20) 356150
E. atlant@du.t-com.hr; atlant@atlanttravel.hr


* * * * *

1. Nadzor nad poslovanjem agencije obavlja turistička inspekcija ministarstva turizma
2. Opći uvijeti poslovanja
3. Način ulaganja prigovora


* * * * *